Home / Dieren / Podiumbeest van gemeente Rheden

Podiumbeest van gemeente Rheden

DIEREN – Podiumbeest is een wedstrijd voor jong talent tussen de dertien en vierentwintig jaar. Een ieder die uit de gemeente Rheden komt en kan zingen, dansen, acteren of muziek maken, kan zich hiervoor aanmelden. Vanaf november worden de voorrondes gehouden. Elke keer komt daar een wanneer naar voren. De winnaars nemen het tegen elkaar op in december, tijdens de grote finale. In de gemeente Rheden gebeurt dat in de Burgemeester van Dieren in Dieren. De organisatie is in de gemeente Rheden in handen van GWD Bandcoaching.

www.podiumbeest.com
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.