Home / Ellecom / Ellecomse verenigingen naar nieuw onderkomen

Ellecomse verenigingen naar nieuw onderkomen

ELLECOM – Voorzitter B. Samberg van muziekvereniging Excelsior uit Ellecom heeft vrijdag de sleutel in ontvangst genomen van de nieuwe multifunctionele accommodatie (MFA) in Ellecom. Deze MFA is Nieuw Bergstein genaamd.
De aanloop naar een definitieve verhuizing van het oude dorpshuis aan de Binnenweg naar Nieuw Bergstein is een feit. De school verhuist na de herfstvakantie al vanuit het tijdelijke onderkomen. Excelsior verhuist stap voor stap omdat dit ook het moment is om de archieven en de bibliotheek op een goede wijze te herschikken en goed op te slaan. Ook andere verenigingen die nu van het Dorpshuis gebruik maken, zullen binnenkort verhuizen. Excelsior geeft 18 november haar eerste concert in het nieuwe onderkomen.
 

Lees ook

Excelsior viert 125-jarig bestaan met groots concert

ELLECOM – Muziekvereniging Excelsior in Ellecom en De Steeg jubileert. De vereniging werd opgericht in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.