Home / Bronckhorst / Inventarisatie evenementenmaterialen gezamenlijk gebruik Bronckhorst

Inventarisatie evenementenmaterialen gezamenlijk gebruik Bronckhorst

BRONCKHORST – Samen met enkele organisatoren van evenementen voert de gemeente Bronckhorst een inventarisatie uit naar gezamenlijke belangen die evenementenorganisaties hebben. Op dit moment worden met name de verschillende materialen die de organisaties bezitten, geïnventariseerd. Door het inzichtelijk maken van elkaars materialen kunnen organisaties eventueel materialen lenen of verhuren. Op termijn zou een gezamenlijke organisatie kunnen doorgroeien naar een stichting met verschillende taken. De uitkomsten worden in de werkgroep, bestaande uit verschillende evenementenorganisaties, besproken. Afhankelijk van de resultaten wordt besloten of er voldoende belangstelling is om verder te gaan met het oprichten van een stichting. In december worden de resultaten gepubliceerd op www.bronckhorst.nl.

E-mail. info@bronckhorst.nl
Tel. 0575 – 750250
 

Lees ook

Bronckhorst is Wandelgemeente van het Jaar

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst is door wandelkrant Te Voet uitgeroepen tot Wandelgemeente van het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.