Home / Bronkhorst / Jongen valt van pallets

Jongen valt van pallets

BRUMMEN – Bij Palletcentrum Eerbeek BV op industrieterrein De Hazenberg in Brummen is zondagavond een 14-jarige jongen van een stapel pallets gesprongen en daarbij lelijk terecht gekomen. Hij raakte gewond. Het ongeluk gebeurde rond kwart over tien. De knaap was uit geweest en kwam langs het bedrijf waar de stapel pallets stond. Hij zou op een stapel zijn geklommen. Toen hij er vanaf sprong ging het mis. De knaap maakte een lelijke val en raakte gewond. Ambulancepersoneel heeft het slachtoffer ter plaatse gestabiliseerd en vervolgens met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Een opgeroepen traumahelikopter werd onderweg terug gestuurd – Foto: Robin Donderwinkel
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.