Home / Loenen / Succes voor Danielle Noordermeer

Succes voor Danielle Noordermeer

LOENEN – Met haar paard Zon Primaire heeft amazone Daniëlle Noordermeer een zeer goed resultaat behaald op de Gelderse kampioenschappen dressuur ZZ licht. Op vrijdag behaalde ze een achtste plaats en zaterdag met de kuur op muziek een zevende plaats. Hierdoor mocht ze naar de Hippiade in Ermelo. Ook daar zette ze een prachtig resultaat neer: vrijdag een vierde en zaterdag een tiende plaats. Mede door deze mooie resultaten mag ze nu uitkomen in het ZZ Zwaar, wat een prima prestatie is. Daniëlle en Zon Primaire komen uit voor de RV de IJsselruiters uit Brummen.
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.