Home / Hummelo / Kabels gestolen op bouwplaats, dader aangehouden

Kabels gestolen op bouwplaats, dader aangehouden

HUMMELO – De politie heeft zaterdag aan het begin van de middag op de Zelhemseweg een man aangehouden, op verdenking van diefstal van koperen kabels. De politie kwam de man op het spoor na een tip van een getuige, die zag dat bij het café in Hummelo, waar op dit moment een verbouwing plaatsvindt, kabels in een auto werden geladen.

Nadat een getuige zaterdagmiddag 13 oktober meldde dat hij een onbekende man kabels zag inladen bij het café in Hummelo, ging de politie op zoek naar de auto die door de getuige beschreven werd. De agenten onderschepten de verdachte op de Zelhemseweg en troffen in de auto inderdaad een hoeveelheid kabels met koperen kern aan. Contact met de aannemer die de verbouwing van het café begeleidt, bevestigde het verdwijnen van een hoeveelheid kabels. De verdachte, een 41-jarige inwoner van Zelhem, heeft op het politiebureau een verklaring afgelegd en is daarna in vrijheid gesteld. Hij heeft een dagvaarding meegekregen waarin staat wanneer hij voor de rechter moet verschijnen.
 

Lees ook

Hummelo brengt ode aan Van Gorkum

HUMMELO – De eerste zondag van juni vond Hummelo Open plaats; een fietscrosswedstrijd gehouden door …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.