Home / Eerbeek / Schrijfster op bezoek

Schrijfster op bezoek

EERBEEK – Onlangs was groep zes van de Johanna Huiskampschool uit Eerbeek in de bibliotheek om te luisteren naar de schrijfster Annie van Gansewinkel. Voorafgaand hadden de kinderen boeken van haar gelezen. Annie vertelde, begeleid door Mahmut Can op de djembé hoe ze aan haar ideeën kwam en hoe een boek ontstaat. Ze had van het boek "De superhoofdprijs" het met de hand geschreven manuscript meegenomen en het geprinte verhaal. Ook liet ze zien wat er met dit boek fout was gegaan. Na alle vragen en het uitdelen van handtekeningen vertrokken de kinderen terug naar school.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.