Home / Oeken / Oogstfeesten in Oeken

Oogstfeesten in Oeken

OEKEN – De Oogstfeesten in Oeken worden dit jaar gehouden op 26 en 27 oktober. Op vrijdagavond staat Tiroler muziek centraal. Dit zal worden verzorgd door Ap en Bianca Udink. De zaterdagavond staat in het teken van de Oer Hollandse muziek.

Zaterdagavond treden onder anderen Chris de Roo, Silvia Swart en Hermien op. De oogstfeesten zijn in het leven geroepen voor de vele loonwerkers die vroeger veel tentfeesten misliepen in de zomer, omdat er dan geoogst moest worden. Inmiddels zijn de oogstfeesten een bekend fenomeen in de regio en komen er steeds meer mensen op af.
Vrijdagavond is de tent aan de Buurtweg in Oeken open vanaf 19.30 uur, kaarten kosten 10 euro. Op zaterdag opent de tent om 20.00 uur en kosten de kaarten ook 10 euro aan de tent, in de voorverkoop kosten ze €7,50.
 

Lees ook

VV Oeken viert negentigste verjaardag met reünie

OEKEN – Op zaterdag 19 mei houdt vv Oeken een reünie, in het kader van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.