Home / Eerbeek / Geslaagde kerkenmarkt in Eerbeek

Geslaagde kerkenmarkt in Eerbeek

EERBEEK – De regen hield de bezoekers niet tegen bij de kerkenmarkt in Eerbeek zaterdag 6 oktober. Al ruim voor de start van de markt om 9.30 uur stonden de eerste koopjesjagers al klaar om te speuren langs de kramen.

De koopjesjagers hadden keus uit boeken, antiek, elektrische apparaten en curiosa. Ook draaide het rad van avontuur. Ook voor de inwendige mens werd goed gezorgd met oliebollen, hamburgers en saté. De netto opbrengst van de kerkenmarkt was 12.000 euro.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.