Wessel Huisman exposeert in De Steeg

DE STEEG – Onder de titel ‘(in) time’ presenteert de Alliantie/RIQQ van 18 oktober tot en met 16 november een expositie van het werk van Wessel Huisman in Galerie Halte de Engel in De Steeg. De expositie wordt op donderdag 18 oktober geopend om 17.00 uur.

Huisman studeerde Geschiedenis aan de Radboud Universiteit in Nijmegen en tegelijkertijd studeerde hij aan de Arnhemse Kunstacademie om autonoom kunstenaar te worden. Sinds 2006 is hij fulltime kunstenaar. In 2011 behaalde hij een gouden medaille tijdens de Biënnale van Florence.
De expositie in Galerie Halte de Engel (in het gemeentehuis) valt samen met de strijd om de titel Kunstenaar van het jaar 2013 in de wacht te slepen. Huisman behoort tot de acht finalisten. Het publiek bepaalt uiteindelijk wie er wint. Tot 30 oktober kan er worden gestemd op www.kunstweek.nl.
Galerie Halte de Engel is geopend van maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 17.00 uur en op vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.