Per stoomtrein langs herfstkleuren

BEEKBERGEN – De stoomlocomotief van de Veluwsche Stoomtrein Maatschappij wordt de komende weken omgetoverd tot de ‘Herfstblaadjes-Express’. De trein rijdt op 16, 17, 18, 23, 24 en 25 oktober over blaadjes en langs prachtige herfstkleuren.

Na de ontdekkingstocht in het stoomdepot aan de Dorpstraat in Beekbergen, klinkt de stoomfluit. De reiziger geniet daarna van de kracht van stoom, het Gelderse landschap van stad en dorp, weilanden en bossen. De Herfstblaadjes-Express vertrekt om 12.30 uur vanaf station Beekbergen naar station Apeldoorn. Om 13.25 uur vertrekt de trein vanuit Apeldoorn naar Beekbergen en Eerbeek. Uiteindelijk maakt de trein nog een laatste rit en komt dan om 16.45 aan in Apeldoorn. Kijk voor meer informatie op www.stoomtrein.org.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.