Schilderen vanuit de stilte

DOESBURG – De raad van kerken in Doesburg biedt dit najaar de gelegenheid om tot rust te komen tijdens het schilderen. In De Schilderschool aan de Oranjesingel in Doesburg wordt een vijftal avonden georganiseerd om al schilderend stil te staan bij diverse bijbelverhalen.

Iedere avond staat er een ander verhaal centraal. Het is daarom ook mogelijk om één van de vijf avonden bij te wonen. Er wordt iedere week gewerkt met een ander materiaal onder deskundige leiding in De Schilderschool. In het najaar staan markante vrouwen uit de bijbel centraal. Er wordt geschilderd in stilte om zo een baken van rust te kunnen beleven.
De schilderavonden worden gehouden op woensdagavonden 24 en 31 oktober en 7, 14 en 21 november van 20.00 tot 22.00 uur. Een losse avond bijwonen kost 15 euro, hierbij zijn meteen koffie en het gebruik van schildermaterialen inbegrepen.
Neem voor meer informatie contact op met André Bikker, 0313-438470 of via www.schilderschool.info. De Schilderschool is te vinden aan de Oranjesingel 16.
Foto: André Bikker.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.