Klinkende activiteiten in Gelderse musea

REGIO – De Gelderse Museumdag wordt dit jaar voor de zevende keer gehouden. Op zaterdag 20 oktober zijn 70 musea in Gelderland gratis geopend voor kinderen en hun ouders. Het thema van de Museumdag is dit jaar “Moet je horen”. De Gelderse Museumdag is een initiatief van de Gelderse Provinciale Staten.

Elk jaar laten Statenleden ook hun betrokkenheid zien tijdens de Museumdag. Ze leiden bezoekers rond, lezen een verhaal voor of doen mee aan een speurtocht. Dit jaar krijgen ongeveer vijftien musea bezoek van een Statenlid. Veel musea organiseren speciale activiteiten tijdens de Gelderse Museumdag. Kijk voor meer informatie en opengestelde musea op de website www.geldersemuseumdag.nl.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.