Kledinginzameling voor Cordaid Mensen in Nood

REGIO – De kledinginzamelingsacties van Sam’s Kledingactie voor Mensen in Nood vinden plaats op 26 en 27 oktober in de Achterhoek. Mensen die goede, nog draagbare kleding, schoenen en huishoudtextiel kwijt willen, kunnen deze in gesloten plastic zakken afgeven.

In Doesburg kunnen de zakken op vrijdag 26 oktober tussen 18.00 en 21.00 uur en op zaterdag 27 oktober tussen 9.00 en 10.00 uur worden afgeleverd bij de RK St. Martinuskerk aan de Juliana van Stolberglaan 3 of bij de familie Jansen Wiegers aan de Roggestraat 3.
In Giesbeek kunnen de zakken worden ingeleverd bij mevrouw Wolf aan de Meentsestraat 72 op 27 oktober tussen 9.00 en 12.00 uur. In Hummelo staat het voorportaal van de Protestantse Kerk op 27 oktober tussen 10.00 en 12.00 uur open om de zakken achter te laten.
De opbrengst van de ingezamelde kleding gaat naar het Droogte Cyclus Project in Kenia. In dit project wordt de lokale bevolking geleerd om zich te wapenen tegen de droogte. Kijk voor meer informatie op www.samskledingactie.nl of bel naar 073-6871060.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.