Home / Eerbeek / Halloween vieren in Eerbeek

Halloween vieren in Eerbeek

EERBEEK – Het dorpsfeest Halloween Eerbeek gaat dit jaar op 19 oktober van start met het “Halloween Shoppen”. Ondernemersvereniging OVE heeft een wedstrijd uitgeschreven voor de best versierde winkel in het dorp. In de donkere straten gaan de vuurkorven aan en het wordt spannend shoppen in Ghost-Town Eerbeek.

In Sporthal De Boele wordt op 27 oktober de gratis toegankelijke Halloweenparty gehouden. RTV Veluwezoom FM zal hier de sfeer bepalen. Quasi Modo komt met de Mariaklok van de Notre Dame naar de start van de fietstocht die op 27 oktober zal plaatsvinden. Inmiddels hebben zich al 1500 deelnemers aangemeld voor de tocht die uiteraard in Halloweenstijl wordt getrapt. Er kunnen 2500 deelnemers meedoen over de vier routes die zijn uitgestippeld. De organisatie hoopt er weer een spannend dorpsfeest van te maken. Kijk voor meer informatie en voor inschrijving op www.halloweeneerbeek.nl.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.