Creatieve workshops in Velp

VELP – In Trefpunt De Elleboog in Velp worden vanaf 22 oktober iedere maandag creatieve workshops gegeven. Tijdens de workshops worden verschillende producten gemaakt met iedere week andere materialen en andere technieken. Opgeven is noodzakelijk.

De eerste workshop (op 22 oktober) staat in het teken van het maken van grote stoffen harten. Op 29 oktober worden er kralenkettingen gemaakt, op 5 november staat paper rose centraal, op 12 november worden er stoffen taartpunten gemaakt. Zeepkettingen komen op 19 november aan bod en op 26 november worden er doosjes gemaakt. 3 December staat de deurhanger centraal, op 10 december worden er kaarsen beplakt en op 17 december worden er kerstkransen gemaakt.
De workshops zijn iedere maandag van 13.30 tot 16.30 uur. Deelname kost 15 euro per keer, inclusief het gebruik van alle materialen. Opgeven kan via 026-3617235. Trefpunt De Elleboog is te vinden aan Nieuw Schoonoord 2 in Velp.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.