Voorstelling over Chagall in Velp

VELP – De Rotaryclub Rheden-Rozendaal organiseert op zondag 28 oktober een muzikale raamvertelling over schilderijen van Marc Chagall in de Grote Kerk in Velp. Het optreden ‘Chagall, de schilder en de liefde’ is een coproductie van de vocalgroup Choral en tekstdichter Frans Ort. De opbrengst van de voorstelling komt geheel ten goede aan de Voedselbank Arnhem.

In de voorstelling worden prachtige liederen afgewisseld met verbindende teksten. Ze voeren de toeschouwer mee door het bewogen leven van de Joods-Russische schilder Marc Chagall (1887 – 1985) en brengen de schilderijen van het Hooglied tot leven. Terugkerende thema’s zijn liefde, geluk, vreugde en verdriet.
De Grote Kerk in Velp is te vinden aan de Kerkstraat 32. Het optreden begint om 15.30 uur. Kaarten zijn voor 12 euro te verkrijgen bij boekhandel Jansen & De Feijter aan de Emmastraat 6 in Velp. Na afloop worden enkele schilderijen geveild. Ook hiervan gaat de opbrengst naar de Voedselbank Arnhem, die het geld wil gebruiken voor de aanschaf van een nieuwe vorkheftruck.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.