Home / Bronkhorst / Besluitvormende raadsvergadering in Brummen

Besluitvormende raadsvergadering in Brummen

BRUMMEN – Vier bespreekpunten zullen aan de orde komen tijdens de besluitvormende raadsvergadering van de gemeente Brummen op donderdag 25 oktober. Er zal worden gesproken over de uitbreiding van golfbaan Groot Engelenburg en over het bestemmingsplan Wilhelminapark-Palisiumpark. De vergadering begint om 20.00 uur.

Andere punten die aan de orde komen zijn twee collegebesluiten die ter kennisgeving aan de raad zijn gezonden. Het gaat om de beantwoording door het college van de gebiedswensen van bewoners in Cortenoever vanwege de dijkverleggingen. Ook komt de tweede bestuursrapportage van 2012 ter sprake. De agenda en alle voorstellen kunnen vanaf 12 oktober worden ingezien op raad.brummen.nl. Ook liggen de stukken klaar bij de centrale informatiebalie in het gemeentehuis en bij de dependance in Eerbeek. Het is niet mogelijk om tijdens deze vergadering in te spreken.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.