Home / Dieren / Feestelijke heropening Shoeby

Feestelijke heropening Shoeby

DIEREN – Dieren is een vernieuwde modewinkel rijker, de Shoebywinkel heeft een complete restyling ondergaan. De Shoeby van Mirelle van Zeeventer aan de Diderna 6 te Dieren met veel merken en fashion, is nu anders ingedeeld, wat shoppen nog leuker en gemakkelijker maakt! Mirelle en haar team hopen op deze manier nog beter aan de wensen van hun klanten te kunnen voldoen. Ze grijpen deze gelegenheid aan om hun klanten eens extra in het zonnetje te zetten. Van woensdag 17 tot 20 oktober ontvangt iedereen 20 procent korting op de gehele collectie.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.