Home / Regio / Omgevingsdienst Veluwe IJssel in 2013 van start

Omgevingsdienst Veluwe IJssel in 2013 van start

REGIO – De raden van de gemeentes Brummen, Epe, Voorst en Apeldoorn en de provincie Gelderland hebben ingestemd met de oprichting van de gemeenschappelijke regeling voor de Regionale Omgevingsdienst Veluwe IJssel. Deze dienst gaat de taken voor het verlenen van vergunningen, het houden van toezicht en de handhaving van de gemeentes en provincie uitvoeren op het gebied van milieu. De omgevingsdienst Veluwe IJssel start haar werkzaamheden op 1 januari 2013. In Gelderland starten zeven omgevingsdiensten.
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.