Nieuwbouw in Leuvenheim

LEUVENHEIM – Dinsdag 23 oktober 2012 wordt gestart met de verkoop van zeventien nieuwbouwhuizen in Leuvenheim. Acht halfvrijstaande woningen en negen rijwoningen in het starterssegment worden op de markt gebracht. “Duurzaamheid en kwalitatief hoogwaardig” waren kernwoorden die tijdens de ontwikkeling van de huizen centraal stonden.

Het totale nieuwbouwgebied waar zeventien huizen zijn gepland wordt een nieuw wijkje op zich. De ontwikkeling is in handen van Roosdom Tijhuis, zij zullen de huizen bouwen maar zorgen ook voor de aanleg van de infra. Extra aandacht is besteed aan de energiezuinigheid, dit resulteert in een aantrekkelijk energielabel wat weer ten gunste komt van de maandelijkse energielasten. De architect van het project heeft de opdracht gekregen om te zorgen voor een statige uitstraling. Door onder andere het toepassen van een goede baksteen bij zowel de halfvrijstaande woningen als de rijwoningen en daarnaast een stuk keimwerk bij de rijwoningen om het beeld helemaal te optimaliseren hoopt Roosdom Tijhuis te laten zien dat er op de look van de woning ondanks de huidige tijden zeker niet bezuinigd is.
Ondanks de onzekere tijden op de woningmarkt is er vertrouwen in het project omdat landelijk gezien nog dit jaar veel starters willen profiteren van de huidige hypotheekregels. Zoals het er nu naar uitziet zullen deze vanaf volgend jaar aanzienlijk minder gunstig worden. Waardoor het nog lastiger gaat worden om de aankoop van een huis gefinancierd te krijgen.
Tijdens de start verkoop, welke plaatsvindt in het buurthuis aan de Arnhemsestraat 117 op 23 oktober van 19.00 tot 20.30 uur, worden de plannen gepresenteerd en kunnen gegadigden de verkoopdocumentatie afhalen. De verkopend makelaar van het project is Best Living te Brummen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.