Nieuwe voorzitter Rheko

RHEDEN – Korfbalvereniging Rheko uit Rheden heeft op de Algemene ledenvergadering (ALV) een nieuwe voorzitter benoemd. Wilco Meijer, vader van een jeugdlid, is bereid gevonden deze taak op zich te nemen. Rheko prijst zich zeer gelukkig met Wilco die in het verleden veel bestuurservaring heeft opgedaan in diverse verenigingen. Hiermee komt er een einde aan de interimperiode waarin Tjalling de Boer deze functie heeft waargenomen.
Als waardering voor het vele werk dat De Boer gedurende lange tijd voor Rheko heeft verricht en nog steeds verricht, is Tjalling door de ALV benoemd tot erelid. De kersverse voorzitter reikte als eerste daad de onderscheiding uit.
Op de ALV werden meer leden geëerd: Gerrie Keizer, Arjaan van Wijk en Jaap Bos werden benoemd tot lid van verdienste. Verder waren er oorkondes voor Harry Schoppers, Annemarie Kars en Arjaan van Wijk omdat zij 40 jaar Rhekolid zijn en voor Henk en Wies Welmers die dat al 50 jaar zijn.
Ook diverse 25- en 10 jarige lidmaatschappen kregen de aandacht. Naast langdurige lidmaatschappen heeft Rheko in het afgelopen jaar ook veel nieuwe, vooral jonge, leden kunnen inschrijven. Met meer dan 320 leden is Rheko één van de grootste korfbalverenigingen in de regio. Nu ook de aanleg van het kunstgrasveld in volle gang is, ziet de toekomst van Rheko er gezond uit.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.