Home / Bronkhorst / 80 Kinderen in de Hoofdrol

80 Kinderen in de Hoofdrol

BRUMMEN – In de Oude Kerk in Brummen was het 30 september feest; 80 Kinderen hadden zich opgegeven om mee te doen met de musical in één dag. Onder professionele leiding van acteurs van de Vliegende Speeldoos werd het verhaal van David en Goliath uitgebeeld. De acteurs lieten aan het begin van de dag zien wat er zou gebeuren door een deel van de musical te zingen en uit te beelden op een prachtig toneel. De kinderen kregen in groepen hun rollen toebedeeld. Er waren krijgers, dorpsbewoners, kwakzalvers, filistijnen en wilde dieren. In groepen werden de rollen aangeleerd en werd een outfit gemaakt. Ondertussen zorgde een grote groep vrijwilligers voor eten en drinken, veelal gesponsord door de Brummense middenstand. Om 16.00 uur was de uitvoering en de kerk stroomde vol. Begeleid door een technicus werd geluid en licht verzorgd. De kinderen zaten dicht bij het toneel en speelden samen met de acteurs hun verhaal. Van vier tot twaalf jaar, iedereen was geboeid door het Bijbelverhaal in een nieuw jasje.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.