Home / Bronkhorst / Derde Food Battle als proef van start in Brummen en Eerbeek

Derde Food Battle als proef van start in Brummen en Eerbeek

BRUMMEN/EERBEEK – Vanaf zaterdag 13 oktober vindt, in samenwerking met de Jumbo in Brummen en Eerbeek, de actie Eten gooi je niet weg plaats. Dit gebeurt in de vorm van een Food Battle, waar klanten op verschillende manieren aan mee kunnen doen. Met de actie die tot doel heeft om minder voedsel te verspillen, kunnen deelnemers onder andere een gevulde boodschap verdienen. Bij de beide supermarkten en bij thuiskomst kunnen consumenten zich aanmelden via www.foodbattle.nl. zij kunnen op drie manieren aan de slag: the game, het afvaldagboek of organiseer een Food Battle Event. Ook in de supermarkten vinden activiteiten plaats die voedselverspilling moeten verminderen.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.