Home / Bronkhorst / 3 Genomineerden vrijwilligersprijs bekend

3 Genomineerden vrijwilligersprijs bekend

BRUMMEN – De afgelopen weken kon een ieder vrijwilligers nomineren die in aanmerking zouden kunnen komen voor de titel Vrijwilliger van het jaar 2012. In totaal zijn twaalf (groepen) vrijwilligersnominaties binnen gekomen. Uiteindelijk heeft de vakkundige jury drie kandidaten genomineerd: mevrouw Dinie de Vries – Maatman, de heer Nico Westhof en vrijwilligersgroep Stichting Philadelphia. Tijdens de vrijwilligersreceptie De Sterren van de gemeente Brummen, wordt bekend gemaakt wie de nieuwe vrijwilliger van het jaar is. Aanmelden voor deze vrijwilligersreceptie kan via tel. 0575 – 561988 of via e-mail. k.vanaalst@welzijnbrummen.nl. Het programma vindt plaats op 3 november van 13.00 tot 15.30 uur.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.