Home / Eerbeek / Kinderboekenweek gestart

Kinderboekenweek gestart

EERBEEK – Woensdag 3 oktober openden kinderen van de bovenbouw van de Johanna Huiskampschool in Eerbeek de Kinderboekenweek met het voorlezen van door hun zelf gemaakte gedichten over het thema "Hallo Wereld". Alle groepen kregen een boeken of tijdschriften pakket. Hierna klonk in alle lokalen zowel op de dependance als op het hoofdgebouw het "Hallo Wereld" lied, gezongen door Kinderen voor Kinderen. Hiermee was de week vol leesactiviteiten in alle groepen van start gegaan.
Later op de ochtend begon de kleedjesmarkt waarbij alle leerlingen van groep een tot en met acht een plekje in de school zochten om hun boeken (die niet meer gelezen worden) te verkopen en andere interessante boeken juist te kopen. En zo wisselden heel wat boeken van eigenaar.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.