60 Jaar getrouwd!

DIEREN – Het echtpaar Boenders-Oudbier uit Dieren stapte donderdag precies zestig jaar geleden in het huwelijksbootje. Namens het gemeentebestuur van Rheden feliciteerde burgemeester Petra van Wingerden het bruidspaar en bood een boeket bloemen aan.

De heer Cornelis Johannes Boenders is geboren op 21 maart 1929 in Bergen op Zoom en mevrouw Janke Jantje Oudbier op 20 juni 1933 in Dieren. Ze hebben elkaar leren kennen toen de heer Boenders op vakantie was in Dieren. Mevrouw heeft altijd bij chocolade- en suikerwerkenfabriek Donkers (nu Lonka Dieren) gewerkt en mevrouw in het openluchtzwembad van Dieren. In totaal zijn ze negen maal verhuisd, maar altijd in Dieren gebleven. Hoewel het met de gezondheid wat minder gaat, genieten ze samen erg van hun oude dag. Mevrouw Boenders vindt het leuk om 3D-kaarten te maken en meneer is gek op puzzelen. Het echtpaar is erg gastvrij en de deur staat altijd voor iedereen open. Het echtpaar heeft vier kinderen, zeven kleinkinderen en vier achterkleinkinderen. – Foto Lotte Bienias.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.