Home / Dieren / S1 KV Diderna kampioen!

S1 KV Diderna kampioen!

DIEREN – De S1 van de Dierense korfbalvereniging KV Diderna/Visser Sloopwerken zijn in de najaarscompetitie na een spannende wedstrijd kampioen geworden. De S1 is een jong team en de intensieve trainingen onder leiding van Ed Mayer werpen meteen zijn vruchten af.
Direct na het fluitsignaal ging het helemaal los en werden de kampioenen gehuldigd door het bestuur van KV Diderna/Visser Sloopwerken met bloemen, taart en champagne. Een ieder die lid wil worden van een actieve vereniging; KV Diderna/Visser Sloopwerken kan nog leden gebruiken, vooral in de leeftijd van zeven tot negen jaar.

www.diderna70.nl
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.