Home / Doesburg / ‘Hemel of Hel’ in de Gasthuiskerk

‘Hemel of Hel’ in de Gasthuiskerk

DOESBURG – Tineke Beishuizen’s tragikomedie ‘Hemel of Hel’ is wegens groot succes geprolongeerd. De belangstelling voor deze tragikomedie, die tijdens de Hanzefeesten in premiere ging, was groot. Daarom wordt de voorstelling op zaterdag 13 oktober, tijdens de Maand van de Geschiedenis, twee keer opnieuw op de planken gebracht. Dat gebeurt om 13.30 en 15.30 uur in het smaakvolle decor van de Doesburgse Gasthuiskerk.
Voorkom dat u achter het net vist! Gezien de verwachte grote toeloop wordt geadviseerd toegangskaarten (à 2 euro) vooraf te reserveren via www.hethuisdoesburg.nl. De voorstelling is niet geschikt tvoor kinderen onder de 10 jaar.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.