‘Hemel of Hel’ in de Gasthuiskerk

DOESBURG – Tineke Beishuizen’s tragikomedie ‘Hemel of Hel’ is wegens groot succes geprolongeerd. De belangstelling voor deze tragikomedie, die tijdens de Hanzefeesten in premiere ging, was groot. Daarom wordt de voorstelling op zaterdag 13 oktober, tijdens de Maand van de Geschiedenis, twee keer opnieuw op de planken gebracht. Dat gebeurt om 13.30 en 15.30 uur in het smaakvolle decor van de Doesburgse Gasthuiskerk.
Voorkom dat u achter het net vist! Gezien de verwachte grote toeloop wordt geadviseerd toegangskaarten (à 2 euro) vooraf te reserveren via www.hethuisdoesburg.nl. De voorstelling is niet geschikt tvoor kinderen onder de 10 jaar.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.