Thema mens op oecumenische school

BRUMMEN – Op de Oecumenische school in Brummen wordt gedurende het jaar drie maal thematisch gewerkt. Op dit moment staat het thema Mens centraal. Het thema van de Kinderboekenweek Hallo Wereld is verwerkt. Het speellokaal was omgetoverd tot een reisbureau waarin levende standbeelden stonden. Deze standbeelden correspondeerden met alle continenten waar de kinderen heen konden reizen. Deze week gaan de kinderen allemaal wereldgerechten koken. Ook gaan alle kinderen een schoenendoos vullen om een kin in een derde wereld land blij te maken. Het thema mens wordt 26 oktober afgesloten. De kinderen willen dan laten zien aan belangstellenden wat ze allemaal gedaan en geleerd hebben. Vanaf 13.45 uur staat de koffie klaar.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.