Home / Bronkhorst / Thema mens op oecumenische school

Thema mens op oecumenische school

BRUMMEN – Op de Oecumenische school in Brummen wordt gedurende het jaar drie maal thematisch gewerkt. Op dit moment staat het thema Mens centraal. Het thema van de Kinderboekenweek Hallo Wereld is verwerkt. Het speellokaal was omgetoverd tot een reisbureau waarin levende standbeelden stonden. Deze standbeelden correspondeerden met alle continenten waar de kinderen heen konden reizen. Deze week gaan de kinderen allemaal wereldgerechten koken. Ook gaan alle kinderen een schoenendoos vullen om een kin in een derde wereld land blij te maken. Het thema mens wordt 26 oktober afgesloten. De kinderen willen dan laten zien aan belangstellenden wat ze allemaal gedaan en geleerd hebben. Vanaf 13.45 uur staat de koffie klaar.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.