Home / Bronkhorst / Waarde van water

Waarde van water

BRUMMEN – Bij Zwembad Rhienderoord is het al enige tijd mogelijk het programma Waarde van Water te volgen. Dit is een intensief begeleid programma voor mensen die weinig bewegen, een chronische beperking hebben of moeten revalideren. Mevrouw Pieters is aan de slag gegaan met één keer per week aquajoggen. Regelmatig is er een gesprek en mevrouw geeft ook aan dat ze zich fitter voelt door het sporten en dat ze beter in haar vel zit. Het product Waarde van water is een blijvend product. Belangstellenden kunnen voor meer informatie contact opnemen via tel. 0575 – 561544.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.