Home / Bronkhorst / Help Ons Bloaz’n sluit seizoen af met prijzen

Help Ons Bloaz’n sluit seizoen af met prijzen

BRUMMEN – Aan één van de drie grote Nederlandse dweilorkestenfestivals had de Brummense Pretband Help Ons Bloaz’n nog niet deelgenomen; Open Nederlands Kampioenschap voor Dweilorkesten (ONKD). Hoogste tijd dus om deel te nemen en dat gebeurde 30 september. Dat het optreden door de jury werd gewaardeerd bleek uit het feit dat de pretband met een tweede prijs in de feestklasse naar huis ging. Ook mochten ze met de publiekprijs naar huis. Een geweldig buitenseizoen werd daarmee afgesloten.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.