Home / Giesbeek / Nieuwe aanwinsten Red & Black

Nieuwe aanwinsten Red & Black

GIESBEEK – Met bescheiden trots presenteerden de vier trompettisten van drum- en showfanfare Red & Black uit Giesbeek de nieuwe instrumenten. Voor de vereniging was dit een flinke investering, maar de pijn werd onverwacht een stuk verlicht. Een aanzienlijk deel van de kosten werd namelijk geschonken door het Prins Bernhard Cultuurfonds. Tijdens de Nationale Bokbierdag op 7 oktober werden onder een stralende zon de nieuwe trompetten op gepaste wijze gedoopt.

www.prinsbernhardcultuurfonds.nl
 

Lees ook

Voetbalkampioenen!

GIESBEEK – Het vierde elftal van GSV’38 4 uit Giesbeek heeft het kampioenschap binnen. In …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.