Home / Bronkhorst / De Zonnebloem naar Burgers Zoo

De Zonnebloem naar Burgers Zoo

BRUMMEN – De afdeling Brummen van de Zonnebloem heeft de afgelopen week met vijf gasten en vier vrijwilligers een excursie gemaakt naar Burgers Zoo in Arnhem. In de ochtend van een mooie dag stapten ze bij wzc Tolzicht in de rolstoelbus en een personenauto. Alvorens zich voor de leeuwen te werpen namen de deelnemers het ervan met koffie en iets erbij. Daarna gingen ze het park in, genietend van de dieren en het mooie weer. Bij de giraffen nuttigden ze een kopje soep en broodjes. Natuurlijk gingen ze ook naar de Bush, Desert en de Ocean.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.