Home / Regio / Syntus en Weekendjeweg.nl promoten duurzaam toerisme op de Veluwe

Syntus en Weekendjeweg.nl promoten duurzaam toerisme op de Veluwe

REGIO – Openbaar vervoerbedrijf Syntus en boekingssite Weekendjeweg.nl zijn per 1 oktober een samenwerking gestart om de Veluwe te promoten. Doel van de promotie is om de Veluwe als toeristische regio uit te lichten waar je prima met het openbaar vervoer diverse attracties kunt bezoeken. Speciaal voor toeristen heeft Syntus buslijn 400 ontwikkeld. Deze bus rijdt elk weekend een route langs toeristische bestemmingen op de Veluwe, zoals Nationaal Park de Hoge Veluwe, het Openluchtmuseum, Burgers’ Zoo en pretpark Juliana Toren.
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.