Inschrijvingen Sjors Sportief groot succes

DOESBURG – Maar liefst 185 Doesburgse kinderen hebben zich binnen de eerste week ingeschreven voor een kennismakingscursus (KMC) Sjors Sportief en/of Sjors Creatief. Binnen het eerste uur waren er al 80 aanmeldingen.

Vanaf nu kan elk kind uit groep drie tot en met acht van basisscholen in Doesburg zich inschrijven voor een KMC van verschillende sportieve- en/of creatieve activiteiten via www.sjorssportief.nl. Onder andere striptekenen, elektrotechniek en de knikkermachine zijn momenteel populaire culturele activiteiten. Bij de sportieve KMC’s zijn breakdance, zaalvoetbal en wedstrijdzwemmen favoriet.
Via www.sjorssportief.nl kunnen kinderen zich inschrijven voor de kennismakingscursussen en een profiel aanmaken op de website. Alle kinderen uit groep drie tot en met acht van Doesburgse scholen hebben hiervoor op school een boekje ontvangen met uitleg en KMC. Wie nog geen boekje heeft kan deze bekijken op www.sportenindoesburg.nl of aanvragen bij Breedtesport Doesburg.

www.sportenindoesburg.nl
Ward Terpstra, tel. 06-51 200 695
E-mail. info@sportenindoesburg.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.