Kleuterwaterfeest ’t Schaddeveld

LAAG-SOEREN / BRUMMEN – Onlangs werd de basisschool ’t Schaddeveld in Laag-Soeren door zwembad Rhienderoord in Brummen uitgenodigd om eens met de kleuters te komen spetteren en spelen in het zwembad. Het zwembad wil hiermee de kinderen de gelegenheid geven kennis te maken met water en een opstap te geven voor het volgen van zwemlessen. Met veertien razend enthousiaste kinderen werd dan ook afgereisd naar Brummen. De kinderen boden het zwembad een handafdruk van allemaal aan. Daarna gingen ze snel te water. Onder leiding van twee badmeesters en twee meegereisde vaders werden allerlei spelletjes gedaan, waaronder kringspelletjes, zwemmen met een grote badeend, balspel, onder een hoepel doorkruipen en over een lange mat lopen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.