Home / Oeken / Nieuwe kleedkamers vv Oeken

Nieuwe kleedkamers vv Oeken

OEKEN – Eind september vond de officiële opening van de nieuwe kleedkamers van
vv Oeken plaats. Alle vrijwilligers, sponsors, belangstellenden en leden van de Club van 100 waren uitgenodigd voor deze happening met een hapje en een drankje.

Voorzitter Axel Nagtegaal bedankte tijdens zijn speech alle mensen die een financieel baksteentje hebben bijgedragen, alle vrijwilligers die op welke manier dan ook bij de bouw betrokken zijn geweest en zeker ook de sponsors voor hun aangeboden steun. Zonder alle hulp hadden de kleedkamers niet gebouwd kunnen worden.
Bart Velthorst bood als voorzitter van de Club van 100 het bestuur een mooi bord aan met de naamsvermelding van alle leden. Dit bord zal een mooie plek krijgen in het clubhuis.
Geflankeerd door de spelers van Oeken 1, die een thuiswedstrijd moesten spelen, mocht Mauro van der Poel, het jongste lid van vv Oeken, de officiële openingshandeling verrichten. Middels het schieten van de bal door het papier dat voor de ingang van de kleedkamers was opgehangen, waren ze officieel geopend. Na het applaus kon iedereen nog gezellig napraten onder het genot van lekkere hapjes en een drankje.
 

Lees ook

VV Oeken viert negentigste verjaardag met reünie

OEKEN – Op zaterdag 19 mei houdt vv Oeken een reünie, in het kader van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.