Home / Velp / Hogeschool Van Hall Larenstein en Waterschap bundelen krachten

Hogeschool Van Hall Larenstein en Waterschap bundelen krachten

VELP – Hogeschool Van Hall Larenstein in Velp gaat nauw samenwerken met Waterschap Rijn en IJssel. Op 11 oktober werd de officiële samenwerkingsovereenkomst getekend. Nu al geven waterschappers gastcolleges op de hogeschool en vinden tal van stagiaires, afstudeerders en docenten van Van Hall Larenstein hun weg binnen het waterschap. Het doel van deze samenwerking: voldoende studenten Land en watermanagement laten afstuderen met relevante en actuele kennis en kunde om als waterschapper aan de slag te gaan.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.