Home / Velp / Onderhoud Velpse dijken

Onderhoud Velpse dijken

VELP – Waterschap Rijn en IJssel pleegt van 2012 tot en met 2014 groot onderhoud aan de inspectiepaden op de dijken in de Achterhoek en Liemers. Daardoor zijn sommige paden tijdelijk afgesloten. In oktober 2012 wordt gewerkt aan ongeveer 1400 meter dijk aan de noordkant van de IJssel, ter hoogte van Velp. In 2013 en 2014 zijn delen van de inspectiepaden langs de Rijn, het Pannerdens Kanaal, IJssel en, in mindere mate, de Oude IJssel aan de beurt. Van november tot en met april vindt er in principe geen groot onderhoud aan de paden plaats, omdat de kans op hoog water dan groot is. De dijken moeten dan goed bereikbaar blijven.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.