Pasar Malam; tropisch feestje in sporthal Theothorne

DIEREN – Op zaterdag 13 en zondag 14 oktober is Sporthal Theothorne in Dieren voor het 22e jaar het toneel van de Pasar Malam, het Indisch-Molukse cultuurfestival en Aziatische Jaarmarkt. In de feestelijk aangeklede sporthal staan weer de nodige stands met prachtige en bijzondere artikelen uit Aziatische landen en dan vooral Indonesië. Twee dagen lang kunnen de bezoekers wandelen in een oosters paradijsje en genieten van de klanken, geuren en kleuren van een gezellig tropisch feestje.

Op de Pasar Malam is er natuurlijk ook er weer van alles te eten; van complete Indonesische maaltijden tot overheerlijke Indische snacks en exotische drankjes en tropisch ijs. Je kunt je heerlijk laten masseren en voor mensen die geïnteresseerd zijn in heden, verleden en toekomst, is ook de populaire waarzegster weer van de partij.
Op het kleurrijk en feestelijk aangeklede Pasar Malam-podium zijn weer de nodige artiesten te bewonderen. Zoals de Indorockformatie Tjendol Sunrise, de Apeldoornse zanger en entertainer Ben Heart, de grootvader van het Indische lied Rudi van Dalm en zijn kinderen The Raindrops, de jonge talentvolle Deventer soul- en jazz-zanger Timothy Marvin, de countryband Tea for Texas en dansgroep Orchidee (foto) uit Dieren, met dansen uit Java, Sumatra en Bali, maar ook de Polynesische eilanden Hawaii en Tahiti.

De Pasar Malam in Dieren is op zaterdag 13 oktober geopend van 12.00 tot 23.00 uur en op zondag 14 oktober van 12.00 tot 19.00 uur. Sporthal Theothorne, Ericaplein 3, Dieren. Entree: volwassenen 7 euro, kinderen tot 6 jaar gratis, kinderen van 6-12 jaar, senioren en veteranen 5,00.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.