Home / Dieren / Sporenpaden door Dieren

Sporenpaden door Dieren

DIEREN – Door het plaatsen en vastzetten van een met dierenfiguren versierde rugleuning van een bank, opende burgemeester Petra van Wingerden zaterdag de Sporenpaden in Dieren.

Je moet als burgemeester van alle markten thuis zijn. Dus hanteerde de Rhedense eerste burger zaterdag op Calluna geroutineerd de ratelsleutel om daarmee een rugleuning vast te zetten. Om het makkelijker te maken hielp Henk Reinders van de Stichting Dieren met Dieren haar daar een handje bij. Het houten meubilair maakt deel uit van de Sporenpaden, die vanaf Theothorne door Dieren en omgeving voeren en de mooiste plekjes van het dorp Dieren tonen. De route is een project van bovengenoemde stichting Dieren met Dieren en te herkennen aan op stoep en straat geschilderde pootafdrukken – sporen – van een hond, terwijl ook het straatmeubilair langs de Sporenpaden deel uitmaakt van het project. Leerlingen van praktijkschool De Tender freesden dierenfiguren in de leuningen. Ook werd zaterdag weer het traditionele dierenbuffet gehouden, na afloop van een wandeling lang de Sporenpaden.

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.