Planten ruilen

DREMPT- Aan de Kerkstraat in Drempt werd zaterdag een plantenruilbeurs gehouden. Dit fenomeen bestaat al een paar jaar en mag zich in steeds grotere belangstelling verheugen.

In dit jaargetijde worden de vele tuinen weer winterklaar gemaakt. Dan kom je tot de ontdekking dat er teveel planten van één soort staan. Eruit trekken en weggooien gaat menig tuinliefhebber te ver. Maar de buren hebben ondertussen ook al genoeg van deze planten en wat doe je er dan mee? De oplossing voor die vraag is de plantenruilbeurs. Je brengt er overtollige planten naar toe en zoekt planten uit die je nog niet hebt of graag zou willen hebben. Het ruilen geschiedt echt met gesloten beurs en dat is het mooie eraan. Zeker in deze tijd is het fijn als men nieuwe planten in de tuin kan zetten zonder extra kosten. Roelina en Karen zijn de organisatoren achter deze beurs en nu al komen de mensen van ver weg om planten te brengen en halen – foto: Hanny ten Dolle
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.