EcoLeer is de renovatiespecialist van lederen meubelen

LOENEN – Uw lederen meubelen zijn pas versleten als EcoLeer er ook niets meer aan kan renoveren. Als enige in deze regio heeft EcoLeer al naam en faam opgebouwd vanwege zijn geleverde kwaliteit. Renoveren, repareren, spuiten in de exacte kleur of in een geheel nieuwe. Uw dure bankstel en fauteuils gaan jaren langer mee.

Als u het zonde vindt om uw favoriete bankstel of fauteuil te vervangen, dan is het goed te weten dat bij EcoLeer in Loenen het bankstel een tweede levenskans kan krijgen door het zitmeubel een complete facelift te geven. En mocht u uitgekeken zijn op de kleur dan kan ook Ecoleer de meubels van een nieuwe, weliswaar donkerder kleur voorzien. Er kan uit wel duizend verschillende kleuren worden gekozen. Alle spuitwerk gebeurt op milieu-vriendelijke basis. De verfstoffen zijn lichtecht en verkleuren dus niet! De nieuwe spuitlaag bladert niet en geeft absoluut niet af. Er zijn ook bankstellen en fauteuils die niet meer in aanmerking komen voor herstelwerkzaamheden. Ecoleer doelt hierbij duidelijk op meubilair dat na jaren hun werk gedaan heeft. “Maar als je in de duurdere klasse komt, is het zeker de moeite waard om eens na te gaan wat een door ons uitgevoerde renovatie gaat kosten!”, Aldus Ecoleer. Zij vernieuwen hoofdzakelijk lederen meubels die een lange levensduur en een goede leerkwaliteit hebben. “Je hebt een bankstel-leer van enkele euro’s per meter, maar je hebt natuurlijk ook kwaliteit die wel honderd euro per meter kost. En zo’n duur bankstel zet je toch niet zo maar even bij het grof vuil als de overige onderdelen van het meubel nog van een uitstekende kwaliteit zijn”. In combinatie met het spuitwerk is het opvullen van de zitkussens eveneens mogelijk. Ook worden er, indien mogelijk, kleine reparaties uitgevoerd als het meubel de andere werkzaamheden ondergaat. Inlichtingen en prijzen worden verstrekt per telefoon, door een bezoek aan het atelier in Loenen of bij een bezoek aan huis. “Uw stoel of bank wordt weer bijna net zo mooi als toen u het voor de eerste keer zag”.

Naast uw meubelen renoveert EcoLeer ook lederen stoelen in klassieke automobielen. Helemaal opnieuw bekleden van het lederen interieur is niet altijd nodig. Als het leer gescheurd is of zo hard als karton, dan is het helaas onbehandelbaar geworden. Degene die delen van zijn interieur opnieuw laat bekleden heeft uiteindelijk een zichtbaar verschil in kleur en structuur. Is renovatie mogelijk dan gaat het interieur eerst naar de stoffeerder.
Het nieuwe leer krijgt de stoffeerder in de juiste kleur, structuur en dikte aangeleverd en herstelt alle beschadigingen en vult indien nodig op. Graag is EcoLeer bereid u vooraf een prijsopgave te verstrekken.

EcoLeer, Hoofdweg 131, Loenen, tel.: 055 – 50 500 73 – www.ecoleer.nl.
 

3 REACTIES

 1. Goede dag,

  Ik heb een midden blauwe leren fauteuil, die we vanwege de kleur verplaatst hebben naar de slaapkamer.
  Maar daar vinden we hem te goed voor. In een donkergroene kleur zou hij weer prima kunnen voldoen.
  Volgens mij zijn er 2 mogelijkheden.
  1. Spuiten. Leer is nog in nette staat maar ik ben er wat huiverig voor dat bij krassen of slijtage de blauwe kleur weer te voorschijn komt. Is dat terecht?
  2. Nieuw leer
  Kunt u adviseren? En een kostenidee voor beide opties geven?

  Met vriendeljjkd groeten,
  Paul Kleindouwel

  • Ik wil mijn leren stoel laten verven. Huidige kleur is bordeau rood. Gewenste kleur is cognac. Wat zijn de opties en de kosten?

 2. Beste heer /vrouw,
  Ik heb een vraag over het ecoleer .Is het mogelijk dat het ecoleer vlekken in de print kan bevatten. Wat is jullie ervaring hiermee?

  Met vriendelijke groet,

  Jermukli

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.