Verwarmingsweekend bij Smeijer in Dieren

DIEREN – De herfst heeft zich aangekondigd, de winter is in aantocht, de verwarming in huis moet ’s avonds alweer aan. In dat kader houdt het Dierense installatiebedrijf Smeijer, gevestigd aan de Rinaldostraat 1 in Dieren, op vrijdag 12 en zaterdag 13 oktober een verwarmingsweekend.

Twee dagen lang wordt het nieuwste op het gebied van cv-techniek getoond door merken als Vaillant, Remeha, Nefit, Bosch en Daalderop. Laatstgenoemd merk komt zelfs met een grote demonstratietruck naar Dieren.

Heico Smeijer, eigenaar van het gelijknamige installatiebedrijf en verwarmingsexpert: “Bij verwarming is het zo dat de vraag het aanbod bepaalt. Met andere woorden: de hoeveelheid warmwatergebruik is bepalend voor de grootte en het vermogen van een boiler. Een klein huis heeft daarnaast een andere cv-ketel nodig dan een groter huis. Het berekenen daarvan is maatwerk. Tijdens de show laten we de verschillen zien, die dergelijke, misschien wat abstracte, termen duidelijker maken.”
Ook legt Smeijer komend weekend uit waarom een onderhoudscontract zo belangrijk is. “Niet alleen betalen klanten dan geen voorrijdkosten en werkloon meer en maken ze gebruik van de weekendservice. Ook zagen we de voorbije jaren het aantal storingen veel minder groeien dan het aantal contracten. Het bewijs dat regelmatig onderhoud beter is voor de ketel, om over het milieu nog maar te zwijgen. Bovendien verzorgen onze eigen, vertrouwde monteurs ook het reguliere onderhoud. Zij kennen dus de klanten én de installaties.”
Naast de noviteiten zijn tijdens het verwarmingsweekend ook nog mooie voordelen te halen. Vooral met de Remeha Tzerra timmert Smeijer flink aan de weg. Het is een zeer aantrekkelijk geprijsde installatie, die bovendien wordt aangeboden met bijzonder aantrekkelijke kortingen.

Het Verwarmingsweekend is te bezoeken vrijdag van 14.30.00 tot 20.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Een bezoek is aan het begein van het stookseizoen een prima gelegenheid om een flink aantal ketels van verschillende topmerken met elkaar te vergelijken en daar ook nog eens een gratis vakkundig advies bij te krijgen. Meer informatie: Installatiebedrijf Smeijer, Rinaldostraat 1 in Dieren, tel. 0313-414455; www.smeijer.nl.

Foto:
Heico Smeijer en zijn mensen houden vrijdag en zaterdag weer hun Verwamingsweekend – foto: Wencel Maresch

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.