Home / Doesburg / Prachtig concert MDVS

Prachtig concert MDVS

DOESBURG- Zaterdag werd het jaarconcert van het Muziekcorps der Voormalige Schutterij gehouden. Een heel speciaal concert dit keer, want de titel was Mosselen & Moster". Met deze titel werd de link gelegd tussen het dorp Hoofdplaat, gelegen in Zeeland, en de Gelderse mosterdstad Doesburg. Muziekcorps der Voormalige Schutterij Doesburg speelde samen met O.B.K. uit Hoofdplaat op een geweldige manier. De volle zaal genoot volop van de prachtige muziekstukken die beide korpsen speelden. Een oud-lid van Muziekcorps der Voormalige Schutterij was verhuisd van Doesburg naar Hoofdplaat. Deze link zorgde voor een uniek concert. Na een gezellige kennismaking met Doesburg in de middag, werd ‘s avonds het prachtige concert gehouden. Het O.B.K. uit Hoofdplaat stond onder leiding van dirigent Patrick Geerts en het MdVS onder leiding van Hans Hilferink – foto: Hanny ten Dolle

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.