Home / Lieren / 12 ½ jarig Jubileum Ilona Buitenhuis

12 ½ jarig Jubileum Ilona Buitenhuis

LIEREN – Totaal verrast werd zij op 3 oktober toen zij (Ilona Buitenhuis) door haar Sander werd opgehaald voor een verrassing. Zij werden opgewacht door al hun collega’s de firma A. Janssen in Lieren in het gemeentehuis van Lieren. Daar stond een heerlijk Chinees buffet op hen te wachten, verzorgd door SHA-Tin in Ughelen. Omdat Sander en Ilona nooit aan trouwen toekwamen, werden zij door de heer A. Janssen van de Burgelijke stand in de echt verbonden. Het bruidspaar kreeg als geschenk een prachtige droogtrommel aangeboden door de firma A. Janssen. Ook kregen zij van collega’s waardebonnen en diverse mooie cadeaus.
 

Lees ook

Countrymiddag met Music Road Pilots in De Roseboom

LIEREN – In De Roseboom, aan het Kanaal-Zuid in Lieren, is het zondag country & …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.