Home / Drempt / Opening Gasterij de Bult

Opening Gasterij de Bult

DREMPT – De deuren van Gasterij de Bult in Drempt, voorheen Allez4Kids, zijn afgelopen weekend na lange tijd weer geopend. De nieuwe uitbaters Paul en Gabriëlla zijn met veel energie en een frisse blik in dit bedrijf gestapt. De officiële opening vindt plaats op 21 oktober. Die dag staan er verschillende activiteiten op het programma, onder andere een schminkster en een workshop sieraden emailleren. Tijdens de herfstvakantie is Gasterij De Bult uiteraard ook open, dus kom kijken, spelen, eten, drinken en vooral genieten.
 

Lees ook

Lieke uit Drempt bouwt eigen mini-satelliet

DREMPT – Er zijn maar weinig mensen die weten wat een CanSat is, en nog …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.