Ik Buurt Mee!!!

RHEDEN – Zaterdag gaf burgemeester Petra van Wingerden het startsein voor het project Ik buurt Mee op het marktplein in Rheden. Na een kort woordje konden kinderen een ballon oplaten. Met deze ballonnenwedstrijd zijn mooie prijzen te winnen door degenen van wie de ballon het verst komt. Hiermee is Ik Buurt Mee officieel van start gegaan.

Ook konden buurtbewoners bij de burgemeester of wethouder Haverkamp op de thee om te vertellen wat zij van hun buurt vinden. En medewerkers van Carion, Vivare en de Politie gingen met de buurtbewoners in gesprek om te kijken wat buurtbewoners zelf kunnen.
Daarnaast worden er de komende week diverse buurtwandelingen gehouden: woensdag 10 oktober om 15.00 uur vanaf De Leeuw en donderdag 11 oktober om 18.00 uur vanaf de dorpspomp.
Ik Buurt Mee is een initiatief van de gemeente Rheden en staat voor samen met bewoners in kaart brengen van wat er in de komende twee jaar in hun buurt staat te gebeuren.
 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.