Home / Rheden / Rhedenaar aangehouden wegens vernieling autoruit

Rhedenaar aangehouden wegens vernieling autoruit

RHEDEN – Een 28-jarige Rhedenaar is in de vroege uurtjes van zondag in zijn woning aangehouden wegens vernielingen. De man zou een autoruit van 25-jarige vrouw uit Velp hebben vernield, nadat ze elkaar eerder al hadden gemept.

Omstreeks 05.45 uur belde de 25-jarige vrouw uit Velp zelf de politie. De twee zouden bekenden van elkaar zijn en ruzie met elkaar hebben. De Rhedenaar zou aan haar een tik hebben uitgedeeld, waarna zij direct terugsloeg. Toen de 25-jarige Velpse in haar auto wilde vertrekken, zou de 28-jarige man haar autoruit hebben ingeslagen. De Velpse raakte hierbij niet gewond. De Rhedenaar werd aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Hij werd in de loop van de ochtend vrijgelaten. Het Openbaar Ministerie beslist verder over wat er met hem moet gebeuren.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.